600
g stehna z muflóna, soľ, mleté čierne korenie a nové korenie,
horčica, 40 g cibule, 2 kyslé uhorky, 50 g údenej slaniny, 50 g
masti, 60 g cibule, lyžička červenej papriky, 10 g hladkej múky,
1 dl červeného vína
Odležané
mäso z mladého muflóna umyjeme a pokrájame na rezne. Naklepeme,
osolíme, okoreníme, potrieme horčicou, pridáme pokrájanú
cibuľu, posekané uhorky, slaninu, zabalíme a previažeme bielou
niťou. Na masti speníme nadrobno posekanú cibuľu, primiešame
papriku, vložíme závitky, osolíme a prikryté pomaly dusíme. Z
udusených závitkov odstránime niť, šťavu zaprášime múkou,
prilejeme víno, vložíme naspäť závitky a necháme zovrieť.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára