600
g bravčového karé, 1 PL Solamylu, 1 žĺtok, 3 PL sójovej omáčky,
1 cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 1 menšia feferónka / paprika, ½ ČL
zázvoru, 100 ml vína, soľ, cukor, oriešky (arašidy)
Rezance
mäsa premiešame so Solamylom. Pridáme žĺtok a sójovú omáčku.
Premiešame a necháme odležať v chladničke. Potom opražíme v
rozpálenom oleji a vyberieme na tanier. Do výpeku dáme pokrájanú
cibuľu, roztlačený cesnak a feferónku nakrájanú na drobno.
Pridáme mäso, zázvor a podlejeme vínom. Jedlo dochutíme soľou,
cukrom, sójovou omáčkou a orieškami. Ak chceme zhustiť omáčku,
pridáme trochu solamylu. Podávame s ryžou alebo opekanými
cestovinami.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára