piatok 30. septembra 2016

Kurča Kung-pao

kurča., lyžica solamylu., 2 vajcia., soľ., olej., 50 g olúpaných arašidov., 2 štipľavé papričky (chilli – feferónky).,
Nálev – 2 lyžice hydinového vývaru., 2 lyžice dezertného červeného vína., 2 lyžice sójovej omáčky., cukor., soľ., lyžička solamylu.,

Kurča zbavíme kože a vykostíme. Mäso pokrájame na kocky, pridáme solamyl rozmiešaný v troche vody, vajcia, soľ a za stáleho miešania opražíme na oleji do zlata. Potom pridáme olúpané arašidy a štipľavé papričky pokrájané nadrobno, všetko zalejeme nálevom, ktorý si pripravíme zmiešaním uvedených surovín a premiešame. Podávame s hlávkovým šalátom. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára