kurča.,
lyžica solamylu., 2 vajcia., soľ., olej., 50 g olúpaných
arašidov., 2 štipľavé papričky (chilli – feferónky).,
Nálev
– 2 lyžice hydinového vývaru., 2 lyžice dezertného červeného
vína., 2 lyžice sójovej omáčky., cukor., soľ., lyžička
solamylu.,
Kurča
zbavíme kože a vykostíme. Mäso pokrájame na kocky, pridáme
solamyl rozmiešaný v troche vody, vajcia, soľ a za stáleho
miešania opražíme na oleji do zlata. Potom pridáme olúpané
arašidy a štipľavé papričky pokrájané nadrobno, všetko
zalejeme nálevom, ktorý si pripravíme zmiešaním uvedených
surovín a premiešame. Podávame s hlávkovým šalátom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára