piatok 30. septembra 2016

Čínske sklovité cestoviny

Na oleji opečieme kuracie prsia pokrájané na kocky alebo rezance, osolíme, pridáme trochu chilli korenia pre farbu a popražíme. Opražené mäso dáme na tanier, a v tej istej panvici dáme na olej postrúhanú mrkvu asi 4 kúsky, pór, čo je vlastne základ. Pór takisto nakrájame na malé kúsky a pridáme k mrkve. Pridáme trochu sójovej omáčky, sójové klíčky, vajcovú omeletu zo 4 rozmiešaných vajec, upečenú s obidvoch strán. Zvinieme na roládu a pokrájame na rezance a pridáme k zelenine. K zelenine ako posledne pridáme mäso a sklovite cestoviny, ktoré netreba variť, stačí ich len namočiť do vody pred prípravou na 20 min. Dochutíme väčším množstvom sójovej omáčky, a pre farbu a chuť dochutiť mierne štipľavou pastou sambal oelek. Všetko spolu krátko premiešať a posmažiť. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára