12
kuracích krídel, 4 strúčiky cesnaku, 4 zrniečka čierneho
korenia, 15 g koreňa koriandra, 1 lyžica čerstvého zázvoru, 1,5
lyžice rybacej omáčky, 3 lyžice sójovej omáčky, 3 lyžice
medu, 2 lyžice posekaných koriandrových lístkov, 2 jarné cibuľky
V
mažiari spracujeme cesnak, čierne korenie, koreň koriandra a
zázvor na pastu, ku ktorej pridáme rybaciu i sójovú omáčku a
med, zmiešame. V tejto marináde namáčame umyté a dosucha
vyutierané kuracie krídla. Poukladané v mise ich odložíme na 24
hodín do chladu. Potom krídla uložíme do pekáča, zalejeme
zvyškom marinády a pečieme asi hodinu, pričom ich občas
polievame. Servírujeme posypané koriandrom a pozdĺžne nakrájanou
cibuľkou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára