400
g kuracích pŕs, 500 g paradajok, 50 g arašidy, 1 konzerva ananásu,
1 PL kryštálového cukru, 1 PL šťavy z ďumbiera, 2 PL škrobovej
múčky, 2 PL sójovej omáčky, 1 PL worchestrovej omáčky
Oblanšírované
a olúpané paradajky pokrájame a dusíme na oleji kým sa neodparí
šťava. Medzitým na sucho opražíme búrske oriešky a ananás aj
so šťavou zohrejeme ale nenecháme prevrieť. Mäso pokrájame na
rezance, poprášime škrobovou múčkou a pridáme k paradajkám.
Dochutíme sójovou a worchesterovou omáčkou, pridáme šťavu z
ďumbiera, opražené oriešky a polovicu zohriatého scedeného
ananásu. Zvyšok horúceho ananásu podávame ako kompótovú
prílohu. Servírujeme ešte teplé.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára