sobota 3. septembra 2016

Zajačí guláš

zajac, cibuľa, masť, 200 g koreňovej zeleniny, lyžica vegety, mleté čierne korenie, majorán, 3 lyžice rajčiakového pretlaku, soľ, 3 lyžice sušených húb, 3 zemiaky, 150 g párkov, 50 g anglickej slaniny, petržlenová vňať, 2,5 dl červeného vína, lečo
Cibuľu speníme na masti, pridáme pokrájanú koreňovú zeleninu, mäso, lyžicu vegety, lečo, mleté čierne korenie, majorán, rajčiakový pretlak, soľ, zalejeme vodou a varíme. K polomäkkému mäsu pridáme huby, zemiaky pokrájané na kocky, párky na kolieska, pokrájanú anglickú slaninu, posekanú petržlenovú vňať a dovaríme. Nakoniec guláš prichutíme červeným vínom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára