zajac,
cibuľa, masť, 200 g koreňovej zeleniny, lyžica vegety, mleté
čierne korenie, majorán, 3 lyžice rajčiakového pretlaku, soľ, 3
lyžice sušených húb, 3 zemiaky, 150 g párkov, 50 g anglickej
slaniny, petržlenová vňať, 2,5 dl červeného vína, lečo
Cibuľu
speníme na masti, pridáme pokrájanú koreňovú zeleninu, mäso,
lyžicu vegety, lečo, mleté čierne korenie, majorán, rajčiakový
pretlak, soľ, zalejeme vodou a varíme. K polomäkkému mäsu
pridáme huby, zemiaky pokrájané na kocky, párky na kolieska,
pokrájanú anglickú slaninu, posekanú petržlenovú vňať a
dovaríme. Nakoniec guláš prichutíme červeným vínom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára