zajac,
tuk, cibuľa, celé čierne korenie, tymian, bobkový list, soľ,
mäsový vývar, citrónová kôra, 5 lyžíc cukru, 5-6 lyžíc
čierných ríbezlí, hladká múka, citrónová šťava
Odležané
mäso odblaníme a rozkrájame. Na rozohriatom tuku speníme cibuľu,
pridáme mäso, čierne korenie, tymian, bobkový list, soľ,
citrónovú kôru, podlejeme vývarom a dusíme do zmäknutia. Z múky
urobíme zápražku. Mäkké mäso vyberieme a dáme na misu.
Zápražko zahustíme šťavu, prilejeme šťavu z jedného citróna,
pridáme skaramelizovaný cukor, čierne ríbezle a povaríme.
Hotovou omáčkou zalejeme mäso a podávame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára