4
cukiny, nakrájané na priečne, žltá papriku bez jadrovníka a
semien, nakrájanú na kúsky, 16 čerešňových rajčiakov, 2
cibule nakrájané na kúsky, niekoľko výhonkov majoránky
Marináda:
5 nadrobno nasekaných strúčikov cesnaku, 5 PL balzamového octu,
90 ml olivového oleja, 2 PL nasekanej majoránky, podravka, čierne
korenie
Zapálime
gril. 8 drevených špajdlí namočíme na 30 minút do studenej
vody, aby sa pri grilovaní nezapálili. Na každú špajdlu
striedavo ponapichujeme zeleninu aj s bylinkami a položíme ich na
plytkú misu. Premiešame marinovacie prísady, polejeme každé
zeleninové ražniči a necháme marinovať pri izbovej teplote 30
minút. Z ražniči odkvapkáme marinádu a z každej strany opekáme
nad horúcim ohňom 5 minút.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára