1/2
sliepky., 60 g koreňovej zeleniny (mrkva., zeler., petržlen)., 1/2
menšej cibule., 3 zrnká čierneho korenia., zelená petržlenová
vňať., asi 1 a 1/2 l vody., soľ.,
Vypitvanú,
očistenú a umytú sliepku vložíme do studenej posolenej vody a
varíme. Po hodine varu vložíme očistenú a pokrájanú zeleninu a
cibuľu. Varíme do mäkka spolu aspoň 2 hodiny. Vyberieme mäso,
cibuľu a zrnká čierneho korenia. Mäso oddelíme od kostí a buď
ho vložíme do polievky, alebo konzumujeme osobitne.
1
porcia 1340 kJ – 319 kcal., B – 13,8 g., T – 25,0 g., S – 3,6
g.,
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára