500
g kuracích pŕs, 2 cibule, 50 g ságy vita, ½ lyžičky
rasce,lyžička mletého kardamónu, soľ, štipka čili korenia, 2
lyžičky indickej koreninovej zmesi, ¼ l smotany na šľahanie, 100
g červeného a 100 g bieleho hrozna, jablko, 100 g zaváraných
čerešní, 100 g zmrazeného hrášku, 50 g orieškov kešu
Umyté a osušení kuracie prsia nakrájame na kocky. Cibuľu ošúpeme a nakrájame nadrobno. Na ságe vita opražíme do sklovita nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme koreniny, umyté a osušené kuracie prsia nakrájané na kocky a 5 minút opekáme zo všetkých strán. Pridáme smotanu a pod pokrievkou dusíme 20 minút. Hrozno umyjeme, odstránime kôstky, nakrájame a spolu s odkvapkanými čerešňami a orieškami pridáme k mäsu.
Umyté a osušení kuracie prsia nakrájame na kocky. Cibuľu ošúpeme a nakrájame nadrobno. Na ságe vita opražíme do sklovita nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme koreniny, umyté a osušené kuracie prsia nakrájané na kocky a 5 minút opekáme zo všetkých strán. Pridáme smotanu a pod pokrievkou dusíme 20 minút. Hrozno umyjeme, odstránime kôstky, nakrájame a spolu s odkvapkanými čerešňami a orieškami pridáme k mäsu.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára