500
g bravčového karé bez kosti, 4 zelené papriky, 4 paradajky,
cibuľa, šľahačková smotana, vajce, 100 g hladkej múky, 100 g
strúhanky, 2 KL cukru, ocot, mleté čierne korenie, olej, soľ
Zemiakové
pyré: 500 g zemiakov, maslo, mlieko
Mäso
nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme a obalíme v
opačnom trojobale. Opečieme do mäkka. Z paprík, paradajok a
cibule pripravíme lečo. Hotové ho rozmixujeme na omáčku, pridáme
šľahačkovú smotanu, cukor, ocot, zopár kvapiek pikantnej omáčky
a necháme prevariť. Opečené plátky mäsa polejeme omáčkou a
podávame so zemiakovým pyré.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára