800
g diviačieho stehna, cibuľa, koreňová zelenina, masť, celé
čierne korenie a nové korenie, 2 bobkové listy, tymian, 2,5 dl
červeného vína, hladká múka, zavarané ríbezle
Očistené
a vykostené diviačie stehno vyberieme a dusíme na cibuli upraženej
so zeleninou dočervena. Potom pridáme niekoľko zrniek čierneho a
nového korenia, bobkový list a tymian. Počas dusenia mäso
podlievame vodou, kým nie je mäkké a červené. Potom ho vyberieme
a nakrájame na rezne. Šťavu zahustíme hladkou múkou. Nakoniec
pridáme zavarané ríbezle. Dobre povaríme a precedíme na
nakrájané zavarené ríbezle. Dobre povaríme a precedíme na
nakrájané stehno. Do hotovej omáčky pridáme štvrť litra
červeného vína.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára