štvrtok 1. septembra 2016

Poinsettia

1 fľašu (75 dl) vychladeného vína Prosecco alebo iného šumivého vína., 125 vychladeného likéru Cointreau alebo Grand Marnier či Triple sec., 500 ml vychladeného brusnicového džúsu.,
Vo veľkom krčahu zmiešame ovocné suché šumivé víno Prosecco alebo iný šumivý sekt s francúzskym pomarančovým likérom Cointreau (môžeme ho nahradiť likérmi Grand Marnier alebo likérom z pomarančovej kr Triple sec). Nalievame ho do vínových alebo vysokých pohárov na šampanské.

Tip: Vo veľkom krčahu zmiešame likér Cointreau a brusnicový džús, prikryjeme potravinou fóliou a necháme v chladničke 24 hodín. Tesne pred podávaním prilejeme vychladené šumivé víno.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára