200
g hovädzieho mäsa., 50 g šunky alebo bravčového mäsa., 1 malá
cibuľa., 1 zeleninová paprika., 2 lyžice oleja., 1 lyžička
oregana., 2 lyžice rajčiakového pretlaku., 3 lyžice bieleho
vína., mletá rasca., mleté čierne korenie., soľ.,
Mäso
zomelieme dva razy. Cibuľu pokrájame nadrobno a speníme na oleji,
za stáleho miešania pridáme mäso a pár minút popražíme.
Pridáme ďalšie prísady a dusíme prikryté asi 30 minút. Občas
premiešame. Podávame s dusenou ryžou alebo s uvarenými zemiakmi a
so zeleninovými šalátmi.
(2
porcie / 1 porcia 1444 kJ – 345 kcal., B – 28,0 g., T – 24,5
g., S – 3,2 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára