600
g rebierok, 50 g masti, 100 g slaniny, 2 cibule, lyžička papriky, 2
lyžice rajčiakového pretlaku, 100 g v octe nakladaných hríbov,
2,5 dl smotany, 10 g múky, soľ, mleté čierne korenie
Rebierka
nakrájame, naklepeme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením,
opaprikujeme a prudko opečieme na rozohriatej masti. Na panvici
rozpražíme na kocky pokrájanú slaninu, vložíme osmažené
kotlety, podlejeme ich vodou, pridáme rajčiakový pretlak a udusíme
domäkka. Mäkkú divinu vyberieme, omáčku zahustíme smotanou, v
ktorej sme rozhabarkovali múku, pridáme nakrájané hríby a
povaríme. Potom vložíme naspäť diviačie kotlety.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára