100
g kyslej kapusty., 50 g údeného rebierka., 50 g debrecínskeho
párku., 10 g údenej prerastenej slaniny., 1 cibuľa., 1/2 dl kyslej
smotany., 1 lyžica hladkej múky., mletá sladká červená
paprika., rasca., strúčik cesnaku., voda., soľ.,
Kyslú
kapustu varíme s údeným rebierkom, pokrájanou cibuľou, cesnakom
a rascou. Keď je mäso uvarené, vyberieme ho . Slaninu pokrájame
na kocky, párok na kolieska a opražíme ch, pridáme mletú sladkú
červenú papriku, v smotane rozhabarkujeme múku a prilejeme do
polievky. Vložíme údené mäso a necháme znovu povariť, príp.
ešte dosolíme.
(2
porcie / 1 porcia 929 kJ – 222 kcal., B – 12,2 g., T – 15,9 g.,
S – 7,5 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára