Ocistene a odblanene maso a zeleninu pokrajame na drobnejsie kusky. Spolu varime asi v 1/2l vody. Asi 5 minut pred dovarenim pridame zeleny hrasok, posolime, okorenime nastruhanym muskatovym orieskom a zahustime mukou rozslahanou v smotane. Povarime. Tesne pred podavanim zjemnime cerstvym maslom a posypeme petrzlenovou vnatou pokrajanou nadrobno.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Zaprávané teľacie mäso
600 g telacieho masa, 300 g zeleniny, 30 g zeleneho hrasku, 100 g masla, muskatovy oriesok, 2 dl smotany, 40 g hladkej muky, petrzlenova vnat, sol
Ocistene a odblanene maso a zeleninu pokrajame na drobnejsie kusky. Spolu varime asi v 1/2l vody. Asi 5 minut pred dovarenim pridame zeleny hrasok, posolime, okorenime nastruhanym muskatovym orieskom a zahustime mukou rozslahanou v smotane. Povarime. Tesne pred podavanim zjemnime cerstvym maslom a posypeme petrzlenovou vnatou pokrajanou nadrobno.
Ocistene a odblanene maso a zeleninu pokrajame na drobnejsie kusky. Spolu varime asi v 1/2l vody. Asi 5 minut pred dovarenim pridame zeleny hrasok, posolime, okorenime nastruhanym muskatovym orieskom a zahustime mukou rozslahanou v smotane. Povarime. Tesne pred podavanim zjemnime cerstvym maslom a posypeme petrzlenovou vnatou pokrajanou nadrobno.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára