Hlavku kapusty rozoberieme na listy, ktore v posolenej vode uvarime domakka. Vzdy medzi 2 Listy dame tenky platok salamy a pruzok syra, zvinieme, okraje pritlacime a obalime v muke, vajci a struhanke. Vyprazame ako rezne.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 27. februára 2017
Kapustné listy plnené syrom a salámou
600 g kapustnych listov, 100 g syra, 100 g salamy, 2 vajcia, lyzica mlieka, 100 g hladkej muky, 150 g struhanky, 150 g oleja, sol
Hlavku kapusty rozoberieme na listy, ktore v posolenej vode uvarime domakka. Vzdy medzi 2 Listy dame tenky platok salamy a pruzok syra, zvinieme, okraje pritlacime a obalime v muke, vajci a struhanke. Vyprazame ako rezne.
Hlavku kapusty rozoberieme na listy, ktore v posolenej vode uvarime domakka. Vzdy medzi 2 Listy dame tenky platok salamy a pruzok syra, zvinieme, okraje pritlacime a obalime v muke, vajci a struhanke. Vyprazame ako rezne.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára