Ocistene a dobre umyte karfioly rozpolime a dame varit do slanej vody. Ked su uvarene, zlejeme vodu a nechame ich pod pokrievkou. V panvici rozpustime 2 lyzice masla, na ktorom oprazime struhanku. Karfiol ulozime na taniere, posypeme ho horucou osmazenou struhankou a pokvapkame druhou castou roztopeneho horuceho masla.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 27. februára 2017
Karfiol s osmaženou strúhankou
2 karfioly, 4 lyzice masla, struhanka, sol
Ocistene a dobre umyte karfioly rozpolime a dame varit do slanej vody. Ked su uvarene, zlejeme vodu a nechame ich pod pokrievkou. V panvici rozpustime 2 lyzice masla, na ktorom oprazime struhanku. Karfiol ulozime na taniere, posypeme ho horucou osmazenou struhankou a pokvapkame druhou castou roztopeneho horuceho masla.
Ocistene a dobre umyte karfioly rozpolime a dame varit do slanej vody. Ked su uvarene, zlejeme vodu a nechame ich pod pokrievkou. V panvici rozpustime 2 lyzice masla, na ktorom oprazime struhanku. Karfiol ulozime na taniere, posypeme ho horucou osmazenou struhankou a pokvapkame druhou castou roztopeneho horuceho masla.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára