Na masle osmazime cibulu a cesnak, pridame spenat a mlete maso. Podusime. Ked sa voda odpari a spenat zhustne, pridame sol, vajce, korenie, postruhany syr a podla potreby zahustime zmes struhankou. Z nej vyformujeme mensie ploche krokety, ktore obalujeme v muke, rozslahanom vajci a struhanke. Vyprazime a podavame.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Špenátové krokety
mrazeny spenat, 50 g masla, 200 g zvysku peceneho masa, sol, korenie, mensiu posekanu cibulu, strucik cesnaku, 2 vajcia, 30 g struhaneho syra
Na masle osmazime cibulu a cesnak, pridame spenat a mlete maso. Podusime. Ked sa voda odpari a spenat zhustne, pridame sol, vajce, korenie, postruhany syr a podla potreby zahustime zmes struhankou. Z nej vyformujeme mensie ploche krokety, ktore obalujeme v muke, rozslahanom vajci a struhanke. Vyprazime a podavame.
Na masle osmazime cibulu a cesnak, pridame spenat a mlete maso. Podusime. Ked sa voda odpari a spenat zhustne, pridame sol, vajce, korenie, postruhany syr a podla potreby zahustime zmes struhankou. Z nej vyformujeme mensie ploche krokety, ktore obalujeme v muke, rozslahanom vajci a struhanke. Vyprazime a podavame.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára