V hrnci rozpustime maslo a za ustavicneho miesania prazime cibulu, cesnak a kapustu 4 minuty. Cibula a cesnak nesmu zhnednut. Pridame ostatne prisady, dobre zamiesame, prikryjeme a varime, kym kapusta nezmakne.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 27. februára 2017
Horčicová zelená kapusta
45 ml masla, 500 ml nadrobno nakrajanej zelenej kapusty, nasekany strucik cesnaku, 60 ml nasekanej cibule, 5 ml horcice, 250 ml kuracieho vyvaru, 10 ml sojovej omacky, sol, korenie
V hrnci rozpustime maslo a za ustavicneho miesania prazime cibulu, cesnak a kapustu 4 minuty. Cibula a cesnak nesmu zhnednut. Pridame ostatne prisady, dobre zamiesame, prikryjeme a varime, kym kapusta nezmakne.
V hrnci rozpustime maslo a za ustavicneho miesania prazime cibulu, cesnak a kapustu 4 minuty. Cibula a cesnak nesmu zhnednut. Pridame ostatne prisady, dobre zamiesame, prikryjeme a varime, kym kapusta nezmakne.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára