Baklazany olupeme, pokrajame na kolieska, osolime, oprazime na oleji a posypeme posekanou zelerovou vnatou. Huby ocistime, pokrajame na platky a udusime na oleji spolu s pokrajanou cibulou do makka. Primiesame k baklazanom, posypeme struhankou, zalejeme kyslou smotanou, v ktorej sme rozmiesali postruhany udeny syr, a upecieme vo vyhriatej rure. Hotove posypeme petrzlenovou vnatou posekanou nadrobno.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 27. februára 2017
Pochúťka z baklažánov
600 g baklazanov, sol, olej, zelerova vnat, 200 g cerstvych hub, cibula, 2 lyzice struhanky, 2 dl kyslej smotany, 100 g udeneho syra, petrzlenova vnat
Baklazany olupeme, pokrajame na kolieska, osolime, oprazime na oleji a posypeme posekanou zelerovou vnatou. Huby ocistime, pokrajame na platky a udusime na oleji spolu s pokrajanou cibulou do makka. Primiesame k baklazanom, posypeme struhankou, zalejeme kyslou smotanou, v ktorej sme rozmiesali postruhany udeny syr, a upecieme vo vyhriatej rure. Hotove posypeme petrzlenovou vnatou posekanou nadrobno.
Baklazany olupeme, pokrajame na kolieska, osolime, oprazime na oleji a posypeme posekanou zelerovou vnatou. Huby ocistime, pokrajame na platky a udusime na oleji spolu s pokrajanou cibulou do makka. Primiesame k baklazanom, posypeme struhankou, zalejeme kyslou smotanou, v ktorej sme rozmiesali postruhany udeny syr, a upecieme vo vyhriatej rure. Hotove posypeme petrzlenovou vnatou posekanou nadrobno.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára