Papriku ocistime, zbavime jadrovnikov a pokrajame na rezance. Por ocistime a pokrajame na kolieska. Vsetko vlozime do rozohriateho tuku, prudko oprazime, osolime, podlejeme vinom a udusime takmer do makka. Potom zahustime ovsenymi vlockami a dodusime. Nakoniec zalejeme smotanou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 27. februára 2017
Zelená paprika dusená s mladým pórom
8 zelenych paprik, 8 mladych porov, 40 g tuku, sol, 1 dl bieleho vina, lyzica ovsenych vlociek, 2 dl smotany
Papriku ocistime, zbavime jadrovnikov a pokrajame na rezance. Por ocistime a pokrajame na kolieska. Vsetko vlozime do rozohriateho tuku, prudko oprazime, osolime, podlejeme vinom a udusime takmer do makka. Potom zahustime ovsenymi vlockami a dodusime. Nakoniec zalejeme smotanou.
Papriku ocistime, zbavime jadrovnikov a pokrajame na rezance. Por ocistime a pokrajame na kolieska. Vsetko vlozime do rozohriateho tuku, prudko oprazime, osolime, podlejeme vinom a udusime takmer do makka. Potom zahustime ovsenymi vlockami a dodusime. Nakoniec zalejeme smotanou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára