Z olupaneho zelera nakrajame na prst hrube rezance a vlozime icxh na vopred rozpalenu slaninu a na nej oprazenu cibulu. Pridame sol, cierne korenie, podlejeme trochou vody a dusime 20 minut. Pred podavanim vmiesame don trocha stavy z peceneho masa.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 27. februára 2017
Zeler na slanine
2 zelery, 5 dkg slaniny, sol, cierne korenie, cibula, posekany petrzlen, 2 lyzice stavy z peceneho masa
Z olupaneho zelera nakrajame na prst hrube rezance a vlozime icxh na vopred rozpalenu slaninu a na nej oprazenu cibulu. Pridame sol, cierne korenie, podlejeme trochou vody a dusime 20 minut. Pred podavanim vmiesame don trocha stavy z peceneho masa.
Z olupaneho zelera nakrajame na prst hrube rezance a vlozime icxh na vopred rozpalenu slaninu a na nej oprazenu cibulu. Pridame sol, cierne korenie, podlejeme trochou vody a dusime 20 minut. Pred podavanim vmiesame don trocha stavy z peceneho masa.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára