Zeler ocistime, pokrajame, uvarime v osolenej vode domakka a scedime. Pridame nahrubo postruhany emental, petrzlenovu a zelerovu vnat posekanu nadrobno, mlieko a premiesame. Zmes dame do vymastenej a mukou vysypanej ohnovzdornej misy a zapecieme vo vyhriatej rure. Pred podavanim pokvapkame kyslou smotanou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 27. februára 2017
Zapekaný zeler so syrom
400 g zeleru, sol, 150 g ementalskeho syra, petrzlenova vnat, zelerova vnat, 2 dl mlieka, 2 dl kyslej lahodkovej smotany
Zeler ocistime, pokrajame, uvarime v osolenej vode domakka a scedime. Pridame nahrubo postruhany emental, petrzlenovu a zelerovu vnat posekanu nadrobno, mlieko a premiesame. Zmes dame do vymastenej a mukou vysypanej ohnovzdornej misy a zapecieme vo vyhriatej rure. Pred podavanim pokvapkame kyslou smotanou.
Zeler ocistime, pokrajame, uvarime v osolenej vode domakka a scedime. Pridame nahrubo postruhany emental, petrzlenovu a zelerovu vnat posekanu nadrobno, mlieko a premiesame. Zmes dame do vymastenej a mukou vysypanej ohnovzdornej misy a zapecieme vo vyhriatej rure. Pred podavanim pokvapkame kyslou smotanou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára