Udenu slaninu pokrajame na kocky, oprazime a spolu s posekanou cibulou zapenime na masle. Posypeme mukou a za staleho miesania zalejeme mliekom. Pridame papriku a mrazeny spenat a trochu povarime. Nakoniec pridame rozotrety cesnak, mlete cierne korenie, sol.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 27. februára 2017
Sedliacky špenát
1/2 kg mrazeneho spenatu, 150 g udenej prerastenej slaniny, 20 g masla, cibula, 30 g hladkej muky, 2 dl mlieka, 1/2 lyzicky mletej cervenej papriky, 2 struciky cesnaku, stipka mleteho cierneho korenia, sol
Udenu slaninu pokrajame na kocky, oprazime a spolu s posekanou cibulou zapenime na masle. Posypeme mukou a za staleho miesania zalejeme mliekom. Pridame papriku a mrazeny spenat a trochu povarime. Nakoniec pridame rozotrety cesnak, mlete cierne korenie, sol.
Udenu slaninu pokrajame na kocky, oprazime a spolu s posekanou cibulou zapenime na masle. Posypeme mukou a za staleho miesania zalejeme mliekom. Pridame papriku a mrazeny spenat a trochu povarime. Nakoniec pridame rozotrety cesnak, mlete cierne korenie, sol.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára