Pekne masite, zrele, ale tvrde paradajky umyjeme a pokrajame na hrubsie platky, ktore trosku osolime. Vo vine rozmiesame zltok, troska soli, muku a z bielka uslahany tuhy sneh. Pripravene paradajky namacame v cesticku a v rozpalenom oleji vyprazame.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Vyprážané paradajky v cestíčku
400 g zrelych paradajok, sol, 1/8 l bieleho vina, vajce, 100 g hladkej muky, olej na vyprazanie
Pekne masite, zrele, ale tvrde paradajky umyjeme a pokrajame na hrubsie platky, ktore trosku osolime. Vo vine rozmiesame zltok, troska soli, muku a z bielka uslahany tuhy sneh. Pripravene paradajky namacame v cesticku a v rozpalenom oleji vyprazame.
Pekne masite, zrele, ale tvrde paradajky umyjeme a pokrajame na hrubsie platky, ktore trosku osolime. Vo vine rozmiesame zltok, troska soli, muku a z bielka uslahany tuhy sneh. Pripravene paradajky namacame v cesticku a v rozpalenom oleji vyprazame.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára