Ocisteny, umyty salat uvarime vo vode. Salat scedime a posekame na mensie kusky, pridame pomlete maso, vo vode namocenu zemlu, opecenu nakrajanu cibulu, prelisovany cesnak, vajcia, sol, korenie. Zamiesame a formujeme mensie fasirky, ktore ma rozpalenom oleji vyprazame.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 27. februára 2017
Fašírky z hlávkoveho šalátu
500 g hlavkoveho salatu, 50 g bravcoveho masa, zemla, 20 g oleja, cibula, 2 struciky cesnaku, sol, korenie, 2 vajcia na smazenie
Ocisteny, umyty salat uvarime vo vode. Salat scedime a posekame na mensie kusky, pridame pomlete maso, vo vode namocenu zemlu, opecenu nakrajanu cibulu, prelisovany cesnak, vajcia, sol, korenie. Zamiesame a formujeme mensie fasirky, ktore ma rozpalenom oleji vyprazame.
Ocisteny, umyty salat uvarime vo vode. Salat scedime a posekame na mensie kusky, pridame pomlete maso, vo vode namocenu zemlu, opecenu nakrajanu cibulu, prelisovany cesnak, vajcia, sol, korenie. Zamiesame a formujeme mensie fasirky, ktore ma rozpalenom oleji vyprazame.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára