V kozke uvarene a olupane zemiaky nakrajane na platky a kladieme do hlbsej vymastenej panvice striedavo s jemne posekanymi hubami a na drobne kusky nakrajanou kapustou a udeninou. Ak treba, jednotlive vrstvy posolime. Okorenime. Zo zvysku tuku a hladkej muky pripravime riedku zaprasku, podlejeme a rozvarime s vyvarom, zmes zalejeme a dusime domakka.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 27. februára 2017
Kapusta s hubami a so zemiakmi
1/2 kg hlavkovej kapusty, 800 g zemiakov, 100 g udeniny, 200 g cerstvych hub, 50 g slaniny, 50 g oleja, vyvar z masa, lyzica hladkej muky, mlete ciere korenie, mleta sladka cervena paprika, sol
V kozke uvarene a olupane zemiaky nakrajane na platky a kladieme do hlbsej vymastenej panvice striedavo s jemne posekanymi hubami a na drobne kusky nakrajanou kapustou a udeninou. Ak treba, jednotlive vrstvy posolime. Okorenime. Zo zvysku tuku a hladkej muky pripravime riedku zaprasku, podlejeme a rozvarime s vyvarom, zmes zalejeme a dusime domakka.
V kozke uvarene a olupane zemiaky nakrajane na platky a kladieme do hlbsej vymastenej panvice striedavo s jemne posekanymi hubami a na drobne kusky nakrajanou kapustou a udeninou. Ak treba, jednotlive vrstvy posolime. Okorenime. Zo zvysku tuku a hladkej muky pripravime riedku zaprasku, podlejeme a rozvarime s vyvarom, zmes zalejeme a dusime domakka.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára