Ocistenu miesanu zeleninu uvarime a pokrajame. Premiesame s udusenou ryzou, vajcami, polovicou postruhaneho eidamskeho syra a posekanpi petrzlenovou vnatou, osolime, okorenime mletym ciernym korenim a ochutime mletou cervenou paprikou. Zmes dame do vymastenej ohnovzdornej misy, zalejeme kyslou smotanou, posypeme zvysnym postruhanym syrom a upecieme vo vyhriatej rure.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 27. februára 2017
Zeleninový nákyp so syrom
500 g miesanej zeleniny, 150 g udusenej ryze, 2 vajcia, 100 g eidamskeho syra, petrzlenova vnat, sol, mlete cierne korenie, mleta cervena paprika, 2 dl kyslej smotany
Ocistenu miesanu zeleninu uvarime a pokrajame. Premiesame s udusenou ryzou, vajcami, polovicou postruhaneho eidamskeho syra a posekanpi petrzlenovou vnatou, osolime, okorenime mletym ciernym korenim a ochutime mletou cervenou paprikou. Zmes dame do vymastenej ohnovzdornej misy, zalejeme kyslou smotanou, posypeme zvysnym postruhanym syrom a upecieme vo vyhriatej rure.
Ocistenu miesanu zeleninu uvarime a pokrajame. Premiesame s udusenou ryzou, vajcami, polovicou postruhaneho eidamskeho syra a posekanpi petrzlenovou vnatou, osolime, okorenime mletym ciernym korenim a ochutime mletou cervenou paprikou. Zmes dame do vymastenej ohnovzdornej misy, zalejeme kyslou smotanou, posypeme zvysnym postruhanym syrom a upecieme vo vyhriatej rure.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára