Cibulu nakrajame na velmi jemno, najlepsie na narezovom stroji. Pred tym, ako ju osmazime, premiesame ju s trochou polohrubej muky. Tak ju vlozime do rozohriateho oleja a prudko osmazime dozlatista. Ihned po tom, ako ju vyberieme, ju osolime. Cibulka ostane lahodne chrumkava. Mozeme ju podavat k roznym masam.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Viedenská cibuľa
niekolko velkych cibul, trochu polohrubej muky, sol, olej
Cibulu nakrajame na velmi jemno, najlepsie na narezovom stroji. Pred tym, ako ju osmazime, premiesame ju s trochou polohrubej muky. Tak ju vlozime do rozohriateho oleja a prudko osmazime dozlatista. Ihned po tom, ako ju vyberieme, ju osolime. Cibulka ostane lahodne chrumkava. Mozeme ju podavat k roznym masam.
Cibulu nakrajame na velmi jemno, najlepsie na narezovom stroji. Pred tym, ako ju osmazime, premiesame ju s trochou polohrubej muky. Tak ju vlozime do rozohriateho oleja a prudko osmazime dozlatista. Ihned po tom, ako ju vyberieme, ju osolime. Cibulka ostane lahodne chrumkava. Mozeme ju podavat k roznym masam.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára