Pekne, masite, zrele, ale tvrde paradajky umyjeme a pokrajame na hrubsie platky, ktore trosku osolime. Vo vine rozmiesame zltok, trosku soli, muku a z bielka uslahame tuhy sneh. Pripravene paradajky namacame v ciestku a v rozpalenom oleji vyprazame.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Vyprážané paradajky v ciestku
400 g zrelych paradajok, sol, 1/8 l bieleho vina, 1 vajce, 100 g hladkej muky, olej na vyprazanie
Pekne, masite, zrele, ale tvrde paradajky umyjeme a pokrajame na hrubsie platky, ktore trosku osolime. Vo vine rozmiesame zltok, trosku soli, muku a z bielka uslahame tuhy sneh. Pripravene paradajky namacame v ciestku a v rozpalenom oleji vyprazame.
Pekne, masite, zrele, ale tvrde paradajky umyjeme a pokrajame na hrubsie platky, ktore trosku osolime. Vo vine rozmiesame zltok, trosku soli, muku a z bielka uslahame tuhy sneh. Pripravene paradajky namacame v ciestku a v rozpalenom oleji vyprazame.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára