Baklazany osupeme, nakrajame na tenke platky a vysusime. Ohnovzdornu misu vymazeme maslom a vysypeme struhankou. Na dno dame platky zemiakov, na ne platky rajciakov, udusenu pokrajanu zelenu papriku a platky baklazanov. Okorenime, osolime a navrch ulozime vrstvu zemiakov, na ne postruhame syr a zalejeme smotanou s rozmiesanym vajcom. Zapekame v horucej rure.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 27. februára 2017
Zapekaná zeleninová zmes
2 baklazany, 4 rajciaky, zelena paprika, 8 uvarenych zemiakov, 100 g tvrdeho syra, maslo na vymazanie formy, lyzica struhanky, vajce, 1 dl kyslej smotany, mlete cierne korenie, sol
Baklazany osupeme, nakrajame na tenke platky a vysusime. Ohnovzdornu misu vymazeme maslom a vysypeme struhankou. Na dno dame platky zemiakov, na ne platky rajciakov, udusenu pokrajanu zelenu papriku a platky baklazanov. Okorenime, osolime a navrch ulozime vrstvu zemiakov, na ne postruhame syr a zalejeme smotanou s rozmiesanym vajcom. Zapekame v horucej rure.
Baklazany osupeme, nakrajame na tenke platky a vysusime. Ohnovzdornu misu vymazeme maslom a vysypeme struhankou. Na dno dame platky zemiakov, na ne platky rajciakov, udusenu pokrajanu zelenu papriku a platky baklazanov. Okorenime, osolime a navrch ulozime vrstvu zemiakov, na ne postruhame syr a zalejeme smotanou s rozmiesanym vajcom. Zapekame v horucej rure.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára