Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 27. februára 2017
Paradajkové toasty s mozzarelou
Paradajky prekrojime na polovicky a dame ich na plech. Nastruhame cesnak na posypeme nim paradajky. Nakoniec na paradajky nalejeme 1 CL olivoveho oleja a dame piect do rury na 20 minut. Mozzarelu nakrajame na 4 rovnake kolieska, polozime ich na paradajky a vratime do rury na 10 minut. Chlebik opecieme v toastovaci. Olivy nakrajame na mensie kolieska a v miske zmiesame zo zvysnym olejom z bazalkovymi listami. Paradajky vyberieme z rury. Na vrch mozzarely dame olivy.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára