pondelok 27. februára 2017

Kapusta plnená hubami a mäsom

500 g kapustovych listov, mast, struhanka
Plnka: cibula, mast, 400 g bravcoveho masa, 200 g cerstvych hub, mlete cierne korenie, rasca, 2 struciky cesnaku, sol
Kapustove listy povarime vo vriacej vode a hlubovite casti naklepeme. DO vymastenej formy vysypanej struhankou ulozime vrstvu kapustovych listov, ktoru prelozime plnkou. Znovu ulozime kapustove listy a takto pokracujeme, az kym formu nenaplnime. Pomastime a upecieme vo vyhriatej rure.
Plnka: Ocistenu cibulu pokrajame nadrobno, spenime na masti, pridame zomlete bravcove maso a huby, oprazime, podla potreby podlejeme, pridame mlete cierne korenie, rascu, cesnak rozotrety so solou a udusime do polomakka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára