Ocisteny zeler nakrajame na 8 priblizne rovnakych koliesok. V osolenej vode uvarime do polomakka a nechame vychladnut. Z vajec, muky, mlieka a zo soli urobime cesticko, do ktoreho namacame a tym obalujeme vzdy po 2 kolieska polouvareneho zeleru, medzi ktore sme vlozili koliesko parizera. Obaleny zeler vyprazame v horucom tuku z kazdej strany asi 4 minuty. Podavame ozdobeny nadrobno nasekanou pazitkou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 27. februára 2017
Vyprážaný zeler s parízerom
2 zelery, 4 kolieska parizera, 2 vajcia, 1 dl mlieka, 100 g hladkej muky, 100 g tuku, sol, zvazok pazitky
Ocisteny zeler nakrajame na 8 priblizne rovnakych koliesok. V osolenej vode uvarime do polomakka a nechame vychladnut. Z vajec, muky, mlieka a zo soli urobime cesticko, do ktoreho namacame a tym obalujeme vzdy po 2 kolieska polouvareneho zeleru, medzi ktore sme vlozili koliesko parizera. Obaleny zeler vyprazame v horucom tuku z kazdej strany asi 4 minuty. Podavame ozdobeny nadrobno nasekanou pazitkou.
Ocisteny zeler nakrajame na 8 priblizne rovnakych koliesok. V osolenej vode uvarime do polomakka a nechame vychladnut. Z vajec, muky, mlieka a zo soli urobime cesticko, do ktoreho namacame a tym obalujeme vzdy po 2 kolieska polouvareneho zeleru, medzi ktore sme vlozili koliesko parizera. Obaleny zeler vyprazame v horucom tuku z kazdej strany asi 4 minuty. Podavame ozdobeny nadrobno nasekanou pazitkou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára