Patizon ocistime, zbavime jadrovej casti a postruhame. Pridame hladku a hrubu muku tak, aby vzniklo cesticko ako na zemiakove placky. Pridame vajcia, rozotrety cesnak, nadrobno posekanu cibulu, drvenu rascu, majoran a sol. Na panvici pecieme po oboch stranach na rozohriatej masti.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 27. februára 2017
Patizónové placky s cibuľou
400 g patizonu, hladka muka, hruba muka, 2 vajcia, 2 struciky cesnaku, cibula, rasca, majoran, tuk na vyprazanie, sol
Patizon ocistime, zbavime jadrovej casti a postruhame. Pridame hladku a hrubu muku tak, aby vzniklo cesticko ako na zemiakove placky. Pridame vajcia, rozotrety cesnak, nadrobno posekanu cibulu, drvenu rascu, majoran a sol. Na panvici pecieme po oboch stranach na rozohriatej masti.
Patizon ocistime, zbavime jadrovej casti a postruhame. Pridame hladku a hrubu muku tak, aby vzniklo cesticko ako na zemiakove placky. Pridame vajcia, rozotrety cesnak, nadrobno posekanu cibulu, drvenu rascu, majoran a sol. Na panvici pecieme po oboch stranach na rozohriatej masti.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára