Uhorku umyjeme, osupeme, postruhame na slzickovom struhadle. Pridame nadrobno pokrajany syr a posypeme jemne pokrajanou cibulou. Osupane rajciaky, posekanu petrzlenovu vnat, cesnak a mlieko zmixujeme, pridame podla chuti mlete cierne korenie, sol a nalejeme na pripravene uhorky a syr. Pred podavanim primiesame smotanu.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Rajčiakový krém
mensia salatova uhorka, 100 g ovcieho syra, cibula, 200 g rajciakov, petrzlenova vnat, strucik cesnaku, 1/8 l mlieka, mlete cierne korenie, sol, 1 dl kyslej smotany
Uhorku umyjeme, osupeme, postruhame na slzickovom struhadle. Pridame nadrobno pokrajany syr a posypeme jemne pokrajanou cibulou. Osupane rajciaky, posekanu petrzlenovu vnat, cesnak a mlieko zmixujeme, pridame podla chuti mlete cierne korenie, sol a nalejeme na pripravene uhorky a syr. Pred podavanim primiesame smotanu.
Uhorku umyjeme, osupeme, postruhame na slzickovom struhadle. Pridame nadrobno pokrajany syr a posypeme jemne pokrajanou cibulou. Osupane rajciaky, posekanu petrzlenovu vnat, cesnak a mlieko zmixujeme, pridame podla chuti mlete cierne korenie, sol a nalejeme na pripravene uhorky a syr. Pred podavanim primiesame smotanu.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára