Prebraty spenat uvarime a odkvapkany nasekame. Maslo rozotrieme so zltkami, pridame spenat, trochu mlieka, osolime, okorenime a postupne pridame polohrubu muku. Cesto musi byt riedke, aby sa z neho dali piect lievance. Nakoniec vmiesame sneh z bielka. Pecieme tenke lievance.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Špenátové lievančeky
500 g spenatu, lyzicu masla, 3 vajcia, sol, mlete cierne korenie, lyzicu nasekanej cibule, asi 3 lyzice mlieka, polohruba muka, olej na pecenie
Prebraty spenat uvarime a odkvapkany nasekame. Maslo rozotrieme so zltkami, pridame spenat, trochu mlieka, osolime, okorenime a postupne pridame polohrubu muku. Cesto musi byt riedke, aby sa z neho dali piect lievance. Nakoniec vmiesame sneh z bielka. Pecieme tenke lievance.
Prebraty spenat uvarime a odkvapkany nasekame. Maslo rozotrieme so zltkami, pridame spenat, trochu mlieka, osolime, okorenime a postupne pridame polohrubu muku. Cesto musi byt riedke, aby sa z neho dali piect lievance. Nakoniec vmiesame sneh z bielka. Pecieme tenke lievance.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára