Zeleninu pokrajame na male kusky a uvarime v osolenej vode. Z muky, drozdia, vajca, mlieka a zo soli pripravime redsie cesto, ktore podla potreby rozriedime vyvarom zo zeleniny. Do cesta pridame uvarenu zeleninu a sampinony pokrajane na platky a udusene na masti a cibuli. Zo zmesi opecieme v rozohriatom tuku male lievance z oboch stran docervena.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 27. februára 2017
Zeleninové lievance
100 g zeleniny, sol, 150 g hrubej muky, 10 g drozdia, vajce, 2 dl mlieka, 50 g sampinonov, pol cibule, 30 g masti, tuk na vyprazanie
Zeleninu pokrajame na male kusky a uvarime v osolenej vode. Z muky, drozdia, vajca, mlieka a zo soli pripravime redsie cesto, ktore podla potreby rozriedime vyvarom zo zeleniny. Do cesta pridame uvarenu zeleninu a sampinony pokrajane na platky a udusene na masti a cibuli. Zo zmesi opecieme v rozohriatom tuku male lievance z oboch stran docervena.
Zeleninu pokrajame na male kusky a uvarime v osolenej vode. Z muky, drozdia, vajca, mlieka a zo soli pripravime redsie cesto, ktore podla potreby rozriedime vyvarom zo zeleniny. Do cesta pridame uvarenu zeleninu a sampinony pokrajane na platky a udusene na masti a cibuli. Zo zmesi opecieme v rozohriatom tuku male lievance z oboch stran docervena.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára