Karfiol uvarime v osolenej vode, scedime a vychladnuty rozoberieme na ruzicky. Na oleji spenime cibulu pokrajanu nadrobno, pridame ocistene huby pokrajane na platky a udusime do polomakka. Potom pridame zomletu sunku, okorenime mletym ciernym korenim, osolime a dodusime. Nakoniec pridame uvareny karfiol, zalejeme rozslahanymi osolenymi vajcami, nechame stuhnt a hotove pokvapkame kecupom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 27. februára 2017
Karfiol na slávnostný spôsob
800 g karfiolu, sol, olej, cibula, 100 g sterilizovanych sampinonov, 150 g sunky, mlete cierne korenie, 6 vajec, kecup
Karfiol uvarime v osolenej vode, scedime a vychladnuty rozoberieme na ruzicky. Na oleji spenime cibulu pokrajanu nadrobno, pridame ocistene huby pokrajane na platky a udusime do polomakka. Potom pridame zomletu sunku, okorenime mletym ciernym korenim, osolime a dodusime. Nakoniec pridame uvareny karfiol, zalejeme rozslahanymi osolenymi vajcami, nechame stuhnt a hotove pokvapkame kecupom.
Karfiol uvarime v osolenej vode, scedime a vychladnuty rozoberieme na ruzicky. Na oleji spenime cibulu pokrajanu nadrobno, pridame ocistene huby pokrajane na platky a udusime do polomakka. Potom pridame zomletu sunku, okorenime mletym ciernym korenim, osolime a dodusime. Nakoniec pridame uvareny karfiol, zalejeme rozslahanymi osolenymi vajcami, nechame stuhnt a hotove pokvapkame kecupom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára