Ruzickovy kel zbavime vrchnych listov, vlozime do vriacej vody, na 7 minut, scedime a nechame odkvapkat. Vychladnuty ruzickovy kel obalime mukou, vajcami rozslahanymi s mliekom a struhankou. Vyprazame vo fritovacom hrnci.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 27. februára 2017
Vyprážaný ružičkový kel
600 g ruzickoveho kelu, sol, hladka muka, 2 vajcia, 2 lyzice mlieka, struhanka, tuk na vyprazanie
Ruzickovy kel zbavime vrchnych listov, vlozime do vriacej vody, na 7 minut, scedime a nechame odkvapkat. Vychladnuty ruzickovy kel obalime mukou, vajcami rozslahanymi s mliekom a struhankou. Vyprazame vo fritovacom hrnci.
Ruzickovy kel zbavime vrchnych listov, vlozime do vriacej vody, na 7 minut, scedime a nechame odkvapkat. Vychladnuty ruzickovy kel obalime mukou, vajcami rozslahanymi s mliekom a struhankou. Vyprazame vo fritovacom hrnci.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára