Umyte papriky po dlzke prekrojime a vycistime. Varene maso 2 razy zomelieme, ochutime solou a korenim a dobre premiesame. Ak nemame varene maso, pouzijeme hydinovu pastetu z konzervy. Po naplneni paprik pripravenou zmesou ozdobime kolieskami rajciaka. Plnene papriky mozno vhodne kombinovat s plnenymi rajciakmi.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Plnené papriky s rajčiakom
2 vacsie zelene papriky, 200 g zvyskov uvareneho masa, hydinovych drobkov, sol, mlete cierne korenie, rajciak
Umyte papriky po dlzke prekrojime a vycistime. Varene maso 2 razy zomelieme, ochutime solou a korenim a dobre premiesame. Ak nemame varene maso, pouzijeme hydinovu pastetu z konzervy. Po naplneni paprik pripravenou zmesou ozdobime kolieskami rajciaka. Plnene papriky mozno vhodne kombinovat s plnenymi rajciakmi.
Umyte papriky po dlzke prekrojime a vycistime. Varene maso 2 razy zomelieme, ochutime solou a korenim a dobre premiesame. Ak nemame varene maso, pouzijeme hydinovu pastetu z konzervy. Po naplneni paprik pripravenou zmesou ozdobime kolieskami rajciaka. Plnene papriky mozno vhodne kombinovat s plnenymi rajciakmi.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára