Ocistenu zeleninu uvarime v slanej vode domakka. Potom scedime a pomelieme na masovom mlynceku. Pokrajanu zemlu namocime v mlieku a rozmocenu vyzmykame. Pridame k pomletej zelenine. Okorenime mletym ciernym korenim, postruhanym cesnakom, pridame vajce a rozmiesame. Podla potreby zahustime struhankou. Z pripravenej zmesi urobime karbonatky, obalujeme ich v struhanke a vyprazame v rozpalenom oleji.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Vyprážané zeleninové karbonátky
300 g roznej zeleniny, sol, zemla, mlieko, mlete cierne korenie, strucik cesnaku, struhanka, vajce, na vyprazanie olej
Ocistenu zeleninu uvarime v slanej vode domakka. Potom scedime a pomelieme na masovom mlynceku. Pokrajanu zemlu namocime v mlieku a rozmocenu vyzmykame. Pridame k pomletej zelenine. Okorenime mletym ciernym korenim, postruhanym cesnakom, pridame vajce a rozmiesame. Podla potreby zahustime struhankou. Z pripravenej zmesi urobime karbonatky, obalujeme ich v struhanke a vyprazame v rozpalenom oleji.
Ocistenu zeleninu uvarime v slanej vode domakka. Potom scedime a pomelieme na masovom mlynceku. Pokrajanu zemlu namocime v mlieku a rozmocenu vyzmykame. Pridame k pomletej zelenine. Okorenime mletym ciernym korenim, postruhanym cesnakom, pridame vajce a rozmiesame. Podla potreby zahustime struhankou. Z pripravenej zmesi urobime karbonatky, obalujeme ich v struhanke a vyprazame v rozpalenom oleji.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára