V osolenej vode uvarime zeleninu a nechame odkvapkat. Potom ju posekame, pridame sol, korenie, muskatovy oriesok, struhanku na zahustenie, posekanu petrzlenovu vnat. Zmes premiesame a tvarujeme ploche rezne. Obalime ich vo vajickach a v struhanke. Vysmazime do zlatista v rozpalenom oleji.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 27. februára 2017
Zeleninové rezne
250 g kelu, 250 g karfiolu, 200 g mrkvy, 100 g kalerabu, 2-3 vajcia, trochu struhanky, podla chuti sol, mlete cierne korenie, muskatovy oriesok, struhanku a vajce na obalovanie, olej, kecup, petrzlenovu vnat
V osolenej vode uvarime zeleninu a nechame odkvapkat. Potom ju posekame, pridame sol, korenie, muskatovy oriesok, struhanku na zahustenie, posekanu petrzlenovu vnat. Zmes premiesame a tvarujeme ploche rezne. Obalime ich vo vajickach a v struhanke. Vysmazime do zlatista v rozpalenom oleji.
V osolenej vode uvarime zeleninu a nechame odkvapkat. Potom ju posekame, pridame sol, korenie, muskatovy oriesok, struhanku na zahustenie, posekanu petrzlenovu vnat. Zmes premiesame a tvarujeme ploche rezne. Obalime ich vo vajickach a v struhanke. Vysmazime do zlatista v rozpalenom oleji.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára