Ocisteny karfiol varime v osolenej vode. Ked je makky, nechame ho odkvapkat a vychladnut a potom ho rozoberieme na ruzicky. Umyte rajciaky nakrajame na tenke mesiaciky, vlozime do salatovej misy a pridame karfiol a nadrobno nakrajanu pazitku. Osolime, okorenime, ochutime citronovou stavou a premiesame. Pred podavanim salat zalejeme jogurtom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Karfiolové predjedlo
karfiol, 3 rajciaky, pazitka, citron, mlete cierne korenie, sol, 2 dl jogurtu
Ocisteny karfiol varime v osolenej vode. Ked je makky, nechame ho odkvapkat a vychladnut a potom ho rozoberieme na ruzicky. Umyte rajciaky nakrajame na tenke mesiaciky, vlozime do salatovej misy a pridame karfiol a nadrobno nakrajanu pazitku. Osolime, okorenime, ochutime citronovou stavou a premiesame. Pred podavanim salat zalejeme jogurtom.
Ocisteny karfiol varime v osolenej vode. Ked je makky, nechame ho odkvapkat a vychladnut a potom ho rozoberieme na ruzicky. Umyte rajciaky nakrajame na tenke mesiaciky, vlozime do salatovej misy a pridame karfiol a nadrobno nakrajanu pazitku. Osolime, okorenime, ochutime citronovou stavou a premiesame. Pred podavanim salat zalejeme jogurtom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára