Umyty a olupany zeler nakrajame na rezance, pokvapkame citronovou stavou, prilejeme vyvar a podusime. Po ocedeni vlozime na rozpustene maslo a dalej dusime. Ked je zeler uplne makky, zaprasime ho mukou, zalejeme smotanou a povarime. Potom kladieme na tanier a posypeme struhanym syrom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 27. februára 2017
Zeler dusený so syrom
2 zelery, 50 g masla, 40 g muky, vyvar z masa, 2 dl kyslej smotany, 50 g tvrdeho syra, citronova stava, sol
Umyty a olupany zeler nakrajame na rezance, pokvapkame citronovou stavou, prilejeme vyvar a podusime. Po ocedeni vlozime na rozpustene maslo a dalej dusime. Ked je zeler uplne makky, zaprasime ho mukou, zalejeme smotanou a povarime. Potom kladieme na tanier a posypeme struhanym syrom.
Umyty a olupany zeler nakrajame na rezance, pokvapkame citronovou stavou, prilejeme vyvar a podusime. Po ocedeni vlozime na rozpustene maslo a dalej dusime. Ked je zeler uplne makky, zaprasime ho mukou, zalejeme smotanou a povarime. Potom kladieme na tanier a posypeme struhanym syrom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára