Ocisteny karfiol uvarime v posolenej vode. Ked vychladne, rozoberieme na ruzicky, obalime v muke, vo vajci, rozslahanom s mliekom a s paprikou, v stuhanke a vyprazame na horucej masti.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 27. februára 2017
Vyprážaný karfiol s mliekom
karfiol, 2 vajcia, lyzica mlieka, stipka mletej cervenej sladkej papriky, 40 g hladkej muky, 40 g struhanky, 60 g masti, sol
Ocisteny karfiol uvarime v posolenej vode. Ked vychladne, rozoberieme na ruzicky, obalime v muke, vo vajci, rozslahanom s mliekom a s paprikou, v stuhanke a vyprazame na horucej masti.
Ocisteny karfiol uvarime v posolenej vode. Ked vychladne, rozoberieme na ruzicky, obalime v muke, vo vajci, rozslahanom s mliekom a s paprikou, v stuhanke a vyprazame na horucej masti.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára