Na panvici rozpalime olej, pridame prebrate spenatove listy a kratko podusime vo vode, ktora zostala na listoch spenatu po umyti. Uduseny spenat prelozime na taniere, osolime, posypeme struhanym syrom, nakrajanou petrzlenovou vnatou a pokvapkame rozpustenym maslom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Špenát so syrom
500 g ocisteneho spenatu, 30 g oleja, 30 g masla, 50 g tvrdeho syra, petrzlenova vnat, sol
Na panvici rozpalime olej, pridame prebrate spenatove listy a kratko podusime vo vode, ktora zostala na listoch spenatu po umyti. Uduseny spenat prelozime na taniere, osolime, posypeme struhanym syrom, nakrajanou petrzlenovou vnatou a pokvapkame rozpustenym maslom.
Na panvici rozpalime olej, pridame prebrate spenatove listy a kratko podusime vo vode, ktora zostala na listoch spenatu po umyti. Uduseny spenat prelozime na taniere, osolime, posypeme struhanym syrom, nakrajanou petrzlenovou vnatou a pokvapkame rozpustenym maslom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára